5 jaar garantie

Garantie

Een meetfout is zo gemaakt, zou je denken. In praktijk valt dat ontzettend mee. Maar weinig mensen maken meetfouten. Mede daarom doen we ook echt niet moeilijk als het je tóch overkomt. Het blijft mensenwerk. Profiteer dus gratis van onze meetgarantie. Zo bestel je zorgeloos en ben je er zeker van dat het altijd goed komt. Maar… wel een beetje je best doen natuurlijk.

Jij en ik voor de wet…

Bij Cobli willen we alleen tevreden klanten. Van onze raamdecoratie hoef je niets anders te verwachten dan hoge kwaliteit, maar eerlijk is eerlijk, in theorie kan er altijd iets kapotgaan. Daarom geldt voor al onze raamdecoratie een wettelijke garantie. Dit betekent dat een product ís of moet dóen wat er jij als consument in alle redelijkheid van mag verwachten.

Geen risico

Bij aankoop van elk product – van plissé tot rolgordijn – biedt Cobli een garantie van 5 jaar. Hangt je gordijn plots op half zeven? Zit er een scheurtje in de jaloezie? In principe is die kans klein – daarvoor doen we in ieder geval ons uiterste best – maar zodra een product niet meer functioneert, laat het ons vooral weten. Geef via ‘Mijn bestellingen’ door wat eraan scheelt, en wij zorgen voor een snelle en goede oplossing. Kortom: met een garantie van 5 jaar loop je eigenlijk geen enkel risico en kun je lekker, zorgeloos genieten van je razend gave raamdecoratie. Oeh oeh!

Gegarandeerd de laagste prijzen van de Benelux!

*Alle prijzen zijn inclusief BTW*

Naar boven