Gratis kleurstalen

Gratis stalen

Is deze kleur groen niet... té groen? Maakt deze tint grijs de kamer nou juist spannend of saai? Hoe wit is wit eigenlijk? Stuk voor stuk relevante vragen als je nadenkt over de perfecte kleur van je raambekleding. En er is maar één manier om erachter te komen: proberen. En dat kan heel simpel door gratis kleurstalen bij ons te bestellen.

Kleur bekennen

Cobli biedt meer dan 1000 (!!) verschillende stalen die je gratis thuis kunt bestellen. Van rolgordijn tot houten jaloezie, van gordijn tot lamel. Van wit tot zwart, van kaki tot karmijn. Deze unieke service biedt je de mogelijkheid om thuis, op een goed moment, met het juiste licht en de juiste mensen, tot een beslissing te komen. Geen externe druk van verkopers in een showroom, of lukraak gokken hoe iets zou staan in jouw interieur: kies jouw kleur en kijk thuis, in alle rust, hoe het uitpakt.

Aanvragen

Aanvragen is eenvoudig. Voeg de gewenste kleurstalen toe aan je winkelmand en een dag later ploffen ze op je mat. Is de keuze té reuze en heb je behoefte aan advies? Klim in je mail, we weten ontzettend veel. Van raamdecoratie welteverstaan.

Gegarandeerd de laagste prijzen van de Benelux!

*Alle prijzen zijn inclusief BTW*

Naar boven