Thuiswinkel Waarborg Logo Ik Koop Belgisch Logo
Yellow Login
Yellow Cart
NL

Enkel maatwerk

Op maat gemaakt

Zonwering-op-maat wordt, je raadt het al, op maat gemaakt, waardoor het product perfect past in of óp jouw kozijn. Of je nu kiest voor de luxe uitstraling van vouwgordijnen, de tijdloze klasse van houten jaloezieën of een trendy rolgordijn: je product wordt met precisie gemaakt bij Cobli.

Size dóes matter

Het werkt heel eenvoudig: jij geeft de afmetingen van je product aan ons door en wij leveren op de millimeter nauwkeurig de producten aan. Misschien denk je: ehh, zelf raambekleding inmeten? Geen paniek: dit kún jij! Het is namelijk makkelijker dan je denkt. Zolang je alle voorgeschreven stappen goed opvolgt, kan er feitelijk niets misgaan. En dat is belangrijk, want size dóes matter. In dit geval dan. Klik hier voor duidelijke meetinstructies.

Obstakels tackelen

Een belangrijk advies: bekijk eerst kritisch hoeveel ruimte er is voor je product; houd bijvoorbeeld rekening met mogelijke obstakels zoals raamhendels of deurklinken. Dat bepaalt of je het product ín het kozijn of óp het kozijn wilt bevestigen. Nog een gouden tip: gebruik een metalen meetlint. Een stoffen exemplaar veert misschien lekker mee, maar dat is juist het probleem: dit kan onnauwkeurige metingen opleveren. Overigens: je hebt bij Cobli een meetgarantie. Mocht het geleverde product niet overeenkomen met wat je hebt besteld, dan mag je het uiteraard retourneren. Wij zorgen er dan voor dat het juiste product zo snel mogelijk jouw kant opkomt. Kosteloos? Natuurlijk! Zo zijn we.

Monteren kun je leren

Het leven is een feest, maar je moet wel zelf de slingers ophangen. En als je toch bezig bent: ook je raamdecoratie. Meten is weten, en monteren... kun je leren. Met behulp van de eenvoudige montagehandleiding zet jij zelf snel en eenvoudig het product in elkaar. Kom je er écht niet uit? Trek aan de bel, dan melden ‘wij van Cobli’ ons razendsnel.

Gegarandeerd de laagste prijzen van de Benelux!

Over Cobli

Wie zijn wij

Cobli BVBA

Marktstraat 41

8530 Harelbeke

België

IBAN: BE28 0689 1038 3120

KVK: BE 0699.960.908

Facebook Instagram
Cobli Logo
Ideal Logo Mastercard Logo Visa Logo Paypal Logo Bancontant Logo Belfius Logo ING Home'Pay Logo KBC Logo
Naar boven