Over Cobli

Wij bij Cobli maken raamdecoratie betaalbaar voor iedereen. Daarom garanderen we jou de laagste prijzen van de Benelux. Je vindt bij ons bovendien een unieke collectie stoffen die je nergens anders vindt. Welkom in onze grenzeloze wereld van mogelijkheden. Welkom bij Cobli!

 

Wist je dat we al meer dan 40 jaar ervaring hebben in gordijnstoffen en raamdecoratieproducten? En dat we 400.000 ramen per jaar bekleden in gans Europa? We weten dus waar we het over hebben! We willen dan ook dat echt iedereen onze producten leert kennen. Daarom zijn we gestart met Cobli.

 

We selecteren onze stoffen, componenten en materialen zelf op basis van wereldwijde trends en reizen daarvoor de hele wereld rond. Bij Cobli vind je altijd iets dat bij jouw unieke huis en smaak past. Bovendien zijn we zo overtuigd van de kwaliteit die we leveren dat we je 5 jaar garantie op alle producten bieden.

 

Ook om onze prijzen kan je niet heen. We zijn zeer efficiënt georganiseerd en hebben geen onnodig hoge kosten zoals dure showrooms, callcentra of verkopers. Bovendien leveren we rechtstreeks van de fabriek.

 

We zitten nooit stil en zijn er om je te helpen als dat nodig is. Dus nogmaals: welkom bij Cobli! Welkom in jouw unieke woon- of slaapkamer, keuken of welke ruimte dan ook. Alles is mogelijk met Cobli!

Gegarandeerd de laagste prijzen van de Benelux!

*Alle prijzen zijn inclusief BTW*

Naar boven